Новини

Новини /
на головну мапа сайту контакти

Всеукраїнський конкурс "Класний керівник - 2007"

 Шостий рік в ліцеї працює талановитий вихователь – Ліченко Ганна Віталіївна, яка в цьому навчальному році вдало продемонструвала свою роботу в обласному турі Всеукраїнського конкурсу «Класний керівник – 2007» в номінації «Вихователь школи-інтернату» де стала лауреатом.

Продемонструвала цікавий досвід роботи з теми «Формування творчої особистості в умовах спеціалізованого закладу спортивного профілю», де розкрила методи та форми роботи з ліцеїстами групи. Її вихованці, маючи хороші фізичні здібності, є хорошими танцюристами, виконавцями пісень, часто стають акторами на ліцейській сцені під час проведення загально ліцейських свят та виховних заходів у групі. Завдяки чому можна відмітити, що вони талановиті не лише у спорті.

Працюючи з групою вже четвертий рік, Ганна Віталіївна обрала проблему «Формування єдиного колективу та моральних якостей особистості». Своє бачення виклала у програмі «Я + інші», де пропонує цілісний комплекс заходів, перспективних ліній розвитку колективу групи та особистості, очікуваним результатом якого є згуртований колектив однодумців.

Вона є автором багатьох власних розробок, спрямованих на максимальне розкриття потенційних можливостей кожного ліцеїста.

Колектив ліцею бажає своїй колезі, Ганні Віталіївні, творчих злетів, натхнень, подальших успіхів у нелегкій але цікавій професій вихователь.
КОЛІФКС 2007.
Всі права застережено.