Новини

Новини /
на головну мапа сайту контакти

Предметні тижні

Стало традиційним в нашому ліцеї-інтернаті фізичної культури і спорту предметні тижні, серед них і творчий тиждень географії, який організувала Кучер Людмила Станіславівна. Викладач передбачає у центр навчаль6ного процесу ставити вихованця, котрий би відчував себе співавтором уроку, мав усі можливості розвивати здібності, схильності, контактував з наставником як індивідуальність з індивідуальністю. В цьому ми переконалися на уроці на тему «Географічне середовище, як сфера взаємодії суспільства і природи».

Конкурс-вікторина «Любити Батьківщину – значить знати її» мав своє продовження у творчій роботі на екологічну тему. «Туманний ранок і осінній день, гречане поле і літній степ, солов’їний гай і вишневий садок, озера і океани, пустелі і джунглі – усе це зливається в єдиний образ Землі – наш спільний дім», - так пише ліцеїста Токар Вікторія.

Хвилюючу глибину крилатого вислову «Нашого цвіту – по всьому світу» ліцеїсти відчували, знайомлячись з дивовижними долями українців за кордоном, їхньою, подвижницькою діяльністю на виховному заході « Українців в діаспорі».

За активну творчу роботу в предметному тижні географії ліцеїсти в святковій атмосфері і під оплески одногрупників отримали цінні подарунки та призи.

Корнійчук Олена

КОЛІФКС 2007.
Всі права застережено.