Новини

 
на головну мапа сайту контакти
У нашому ліцеї конкурс «Кенгуру» проходить вже 2 рік поспіль
Гра спочатку приваблює поставленою задачею, труднощами, котрі необхідно подолати, а потім — радість відкриття, відчуття подоланої перешкоди.

 
Атестаційний 2007 – 2008 н. р. для вихователів навчальних груп Київського обласного ліцею-інтернату фізичної культури і спорту видався плідним і успішним.
Атестація - це надзвичайно важливий і відповідальний період у житті кожного педагога. Це процес, який має на меті не тільки визначення рівня кваліфікації педагогів, але й створення атмосфери зацікавленості у постійному професійному зростанні, пропаганді, поширенні педагогічного досвіду роботи.
 
Всеукраїнський літературно-художній конкурс "Я кажу "НІ!" наркотикам!"
Ліцеїсти нашого закладу беруть участь у конкурсі за двома номінаціями
 
Відкрита виховна година
Дивлюся на твої долоні, мамо,
Й читаю наймудрішу книгу із книг…

 
В нашому ліцеї діє «Куточок рідного краю», який переносить нас у далекі часи і знайомить з українськими промислами і ремеслами , побутом і звичаями наших предків.
Відродження України неможливе без пробудження національної свідомості українського народу, насамперед молоді. Тому в нашому ліцеї створено «Куточок рідного краю», який переносить нас у далекі часи і знайомить з українськими промислами і ремеслами , побутом і звичаями наших предків.
 
14 березня в навчальній групі № 31 відбулась відкрита виховна година на тему : «Руйнівна сила алкоголю»
В Україні спостерігається високий рівень вживання алкоголю підлітками, а також зростання обсягів споживання найпоширеніших для цього віку пива, слабоалкогольних та міцних напоїв. Деякі міфи про алкоголь сприймаються як факти. Зловживання алкоголем призводить до хвороб і руйнації життєво важливих органів людського організму. Людина, яка мало знає про алкоголь, може зробити фатальну помилку.
 
Незабутня зустріч з вихованцями «Волошки»
В один із теплих весняних днів ліцеїсти груп 12, 21, 31 разом зі своїми вихователями вирушили до дитячого будинку «Волошка».
 
КОЛІФКС 2007.
Всі права застережено.