Новини

 
на головну мапа сайту контакти
Виховання дітей - спільна праця! Виховання дітей - спільна праця!

Шановні батьки! Ми раді зустрічі з вашими дітьми.
Навчання у спортивному ліцеї-інтернаті мають свої особливості. Тренери, викладачі, вихователі та обслуговуючий персонал ліцею несуть велику відповідальність за здоров'я і безпеку дітей, довірених їхній увазі. В ліцеї існує ряд правил та обмежень, обов'язкових для всіх дітей. Дирекція сподівається, що ці розумні правила знайдуть підтримку з боку батьків, більше всіх зацікавлених в комфортності та безпеці їх дітей вдалині від дому.
 
Знайомство зі спортивним ліцеєм: ви запитуєте—ми відповідаємо Знайомство зі спортивним ліцеєм: ви запитуєте—ми відповідаємо
1. Чим відрізняється Ваш ліцей від звичайного навчального закладу?
Дуже багато чим! По-перше діти більше 4-х годин проводять на спортивних майданчиках з тренерами-викладачами. Навчаються у малих навчальних групах, мають дружні, теплі стосунки між учнями, уважних викладачів, сучасну матеріальну базу. Повага до особистості та індивідуальний підхід до кожного. Здоров‘я, спорт, інтелектуальний розвиток. Наш ліцеї є спеціалізованим середнім навчальним закладом для обдарованих підлітків.
 
Дивовижна пора літніх канікул закінчується. Дивовижна пора літніх канікул закінчується.

На календарі 1 вересня, і шкільний дзвоник знову скликає шкільних друзів. В цей день в ліцеї з особливою радістю зустрічаються ліцеїсти, їх наставники, батьки, і кожному хочеться поділитися найцікавішими новинами.
 
Світле свято Воскресіння Світле свято Воскресіння
Навесні приходить чудове свято Великодня, світле і чисте. Як безхмарне весняне небо, гарне, як молоде життя. Срібні голоси церковних дзвонів сповіщають світу про урочисту подію Воскресіння Христове, і лунають звідусюди щирі вітання «Христос Воскрес!» - «Воістину Воскрес!».
 
"Через терни до зірок"
Людей завжди манили далі,
Їх вічно звали океани,
А космос жив і не спішив.
Він був казковим і страшним...
 
"В колі родини …"
«Родина – це міцне коріння,
з якого виростають такі ж гілки,
нев’янучі квіти і плоди».
 
7 квітня – Всесвітній день здоров’я
Найголовніше, найдорожче,
що є у людини, - її життя,
а здоров’я – це запорука щасливого,
радісного, гармонійного життя.
 
КОЛІФКС 2007.
Всі права застережено.