Новини

 
на головну мапа сайту контакти
Тур ХУІІІ чемпіонату України з баскетболу серед чоловічих команд І ліги Тур ХУІІІ чемпіонату України з баскетболу серед чоловічих команд І ліги
29-30 листопада у м. Вінниця відбувся черговий тур ХУІІІ чемпіонату України серед чоловічих команд І ліги. Під керівництвом Юрія Дятловського команда "Спортліцей-БНАУ" здобула дві перемоги у напруженій боротьбі над місцевою командою МСДЮСШОР з рахунком 81:73 та 78:63. Взагалі в нинішньому чемпіонаті команда "Спортліцей-БНАУ" має стовідсотковий результат, з 6 ігор 6 перемог.
 
Твоє життя – твій вибір Твоє життя – твій вибір
Проблему здоров’я можна назвати проблемою номер один – як за актуальністю, так і за стратегічним значенням для розвитку освіти в Україні на майбутнє.
Здоров’я – це запорука чудового настрою, самопочуття, високої працездатності. Це - найдорожчий скарб, яким нагороджує людину природа від народження і на довгі роки життя. Воно є умовою для прогресивного розвитку суспільства в усіх його напрямках. Одним із найголовніших завдань виховної роботи з ліцеїстами на сучасному етапі є завдання щодо формування у них засад здорового способу життя. Саме тому у рамках тижня творчої групи «Формування навичок культури поведінки та засад здорового способу життя» був реалізований творчий проект «Твоє життя – твій вибір».
Протягом тижня у ліцеї проводились цікаві заходи, різні за формою проведення і змістом …
 
Музика – велике мистецтво Музика – велике мистецтво
Одним з видів мистецтва, який надзвичайно впливає на стан душі людини, є музика. Вона надихає людину емоціями, робить її життя яскравішим, насиченішим, торкається найтонкіших струн душі. Яскравою подією в дозвіллі ліцеїстів стало відвідування концерту, яке відбулося 15 листопада в Білоцерківському Будинку органної та камерної музики. Вечір був присвячений творам зарубіжних композиторів ХVІІ – ХХ ст.. Музичні твори майстерно виконувала заслужена артистка України - Тетяна Орлова.

 
Спортивні змагання дозволяють намітити перспективи та напрямки подальшої роботи Спортивні змагання дозволяють намітити перспективи та напрямки подальшої роботи
Спортивне змагання є одним з головних видів спортивної діяльності. Розвиток фізичних якостей, засвоєння техніки та тактики обраного виду спорту, матеріально-технічне забезпечення та багато інших факторів підготовки спортсмена, врешті, знаходять своє вираження в змагальному результаті. При цьому змагання не тільки підводять підсумок попередньої підготовки, але і самі є досить дійовим засобом розвитку спортсмена.

 
Ліцей святкує день української писемності та мови Ліцей святкує день української писемності та мови
Любіть Україну у сні й наяву
Вишневу свою Україну,
Красу її вічно живу і нову,
І мову її солов’їну.
(В. Сосюра)
Такими рядками розпочалося свято, яке складалося з двох частин: пізнавальної та ігрової.
 
Ми повинні пам'ятати наше минуле Ми повинні пам'ятати наше минуле
Своїми враженнями від екскурсії до Меморіального комплексу «Національного музею історії Великої Вітчизняної війни 1941 – 1945 років» діляться ліцеїсти першого курсу
 
Новини спорту Новини спорту
Наш ліцей є спортивним закладом. Змагання в яких приймають учість наші вихованці є справжніми. Тому перемога в цих змаганнях є самою жаданною.
 
КОЛІФКС 2007.
Всі права застережено.