Новини

 
на головну мапа сайту контакти
«Чи можливо вилікувати підлітка від комп’ютерної залежності?» «Чи можливо вилікувати підлітка від комп’ютерної залежності?»
Виховна година, яка проходила 18 жовтня 2009 року в рамках клубу вихідного дня під назвою «Чи можливо вилікувати підлітка від комп’ютерної залежності?», викликала жвавий інтерес серед ліцеїстів. Головне завдання заходу – визначення причин виникнення комп’ютерної залежності і способів формування адекватної самооцінки для профілактики комп’ютерної залежності; показати реальну ситуацію, яка є серед молоді.
У наш час, коли майже в усіх є вдома комп'ютер, ніхто не сумнівається в тому, що він може багато в чому допомогти людині: у навчанні або роботі, у самоосвіті, відпочинку від напруженого робочого дня. Але, з іншого боку, комп'ютер також може стати причиною серйозних проблем.
 
30 вересня Всеукраїнський день бібліотек 30 вересня Всеукраїнський день бібліотек
Всеукраїнський день бібліотек і День учителя відзначаються майже одночасно і мабуть це дуже доречно, тому що школа невіддільна від бібліотеки. Саме в бібліотеці учень може крім підручників одержати всю необхідну інформацію з будь-якої галузі знань, прилучитися до світу художньої літератури.
Ось, відзначаючи Всеукраїнський день бібліотек, ми показали всім нашим читачам спектакль...
 
Українцями ми народилися. Українцями ми народилися.
18 років тому Україна стала незалежною державою. Радіємо, що ми здобули незалежність. Віримо – ще збудуємо державу, якою будемо пишатися! А поки насолоджуємось українською піснею, пірнаємо у витоки історії, захоплюємось літературним словом, закохуємось у звичаї нашого народу.
 
Відкриваємо двері... Відкриваємо двері...
1 Вересня ліцей знов відкриє двері учням та їх батькам. Об 11 годині буде проходити урочиста лінійка. В навчальних аудиторіях пройде перший урок. Ви будете говорити, що все як завжди, але ...
 
Ліцей зустрічає новий навчальний рік Ліцей зустрічає новий навчальний рік
Буває на вулиці хмарно,
Буває, що крапає дощ,
Тобі буде тепло, спокійно,
Якщо у ліцей наш прийдеш.
 
Поспішайте прийняти участь та дізнайтеся про наші спортивні перемоги Поспішайте прийняти участь та дізнайтеся про наші спортивні перемоги
Ліцейський сайт – це маленька частина великих можливостей нашого закладу. На його сторінках Ви дізнаєтися про наші успіхи та реальні досягнення. Але сьогодні ми розпочинаємо новий проект до Дня народження ліцею. Тому запрошуємо всіх бажаючих прийняти участь у розширенні ліцейського Інтернет - суспільства. Ваші ідеї та знахідки, заходи та розробки, проекти та презентації, публікації та нариси знайдуть місце на сторінках нашого сайту. Поспішайте, бо часу залишилося мало, а вами зроблено так багато.
Ми сподіваємося на те, що сайт буде ще більш цікавим та корисним.
Сьогодні про новини спорту на сторінках сайту розповідає методист зі спорту Ільїна Лариса Михайлівна
 
Чи можливо досягти успіху, навчаючись у нашому ліцеї? Чи можливо досягти успіху, навчаючись у нашому ліцеї?
Ми знаємо, про що мріють батьки, коли відправляють дітей до навчального закладу.
Про високі бали в зошитах та щоденниках, про гарних вчителів, готових щедро поділитися знаннями, про те, що обов’язково пощастить з класним керівником, про вірних друзів і, звичайно, про успіхи та перемоги своєї дитини. Тому їм буде цікаво дізнатися про тих, хто працює в ліцеї, про успіхи та досягнення, життя та відпочинок.
Спробуємо відповісти на деякі запитання.
 
КОЛІФКС 2007.
Всі права застережено.