Новини

 
на головну мапа сайту контакти
Останні новини спорту
 
На першому місті завжди СПОРТ На першому місті завжди СПОРТ
Спортивні події наприкінці осені
 
СТЕЖКАМИ РІДНОГО КРАЮ (присвячується 171- річниці від дня народження І.Нечуя-Левицького) СТЕЖКАМИ РІДНОГО КРАЮ (присвячується 171- річниці від дня народження І.Нечуя-Левицького)
З Київщиною, Білоцерківським районом селом Трушки пов’язав свою долю відомий майстер слова І.Нечуй-Левицький. Вшановуючи пам'ять відомого митця слова нащі ліцеїсти відвідали ті місця, де деякий час жив і писав свої відомі твори майстер великих епічних полотен.
 
Твоє майбутнє в твоїх руках Твоє майбутнє в твоїх руках
Під гаслом «Бережи одежу знова, а здоров’я змолоду» проходив тиждень діяльності групи вихователів «Формування у ліцеїстів навичок культури поведінки та засад здорового способу життя».
 
«Добрі діти-батькам вінець, а злі діти-батькам кінець» «Добрі діти-батькам вінець, а злі діти-батькам кінець»
В теплий жовтневий день в стінах нашого закладу відбулося родинне свято, що стало доброю традицією, адже саме така невимушена, доброзичлива атмосфера є шляхом до єднання, зближення батьків, дітей, педагогів.
 
"Святая Покрівонько, покрий мені голівоньку" "Святая Покрівонько, покрий мені голівоньку"
Прохаємо, Покрівонько,
Од лиха укрити,
Здоров'ячко наше
Знов обновити.
Свято Покрови Пресвятої – одне з найбільших народних свят в Україні. З піснями, танцями, жартами в нашому ліцеї відбувся виховний захід.
 
Куточок рідного краю, якому в цьому році виповнилося  6 років. Куточок рідного краю, якому в цьому році виповнилося 6 років.
Музей становить невід’ємну частину загальнолюдських цінностей, відображає ідеали поколінь, розповідає про різні періоди історії України, видатних діячів держави, науки, освіти і культури. Тому уроки-екскурсії до Куточку рідного краю, які проводять ліцеїсти-екскурсоводи, різні за тематикою: «Українська вишивка», «Ткацтво», «Писанкарство», «Гончарство», «Особливості одягу та взуття», «Легенди та перекази рідного краю».
 
КОЛІФКС 2007.
Всі права застережено.