Новини

 
на головну мапа сайту контакти
НАШ ПЕРШИЙ ОЛІМПІЙСЬКИЙ ЧЕМПІОН!!! НАШ ПЕРШИЙ ОЛІМПІЙСЬКИЙ ЧЕМПІОН!!!
14 серпня в Сінгапурі стартували перші в історії Юнацькі Олімпійські ігри, де змагалися 3 600 атлетів 14-18 років з 205 країн-світу.Випускник ліцею 2010 року Ігор Лященко піднявся на найвищу сходинку олімпійського п’єдесталу.
 
Червневі зустрічі Червневі зустрічі
Минув навчальний рік, час яскравих подій і вражень, перемог і поразок, цікавих зустрічей, вражаючих подорожей, колективних справ. В Київському обласному ліцеї-інтернаті фізичної культури і спорту панує тиша і спокій, адже саме зараз ліцеїсти ІІ курсу перевіряють свої набуті знання під час здачі державної підсумкової атестації. Але не сьогодні, адже до нас вже вкотре завітали гості …
 
"Вокзал країни Дитинства" "Вокзал країни Дитинства"
Ми переходимо кордон
З дитинства в світ новий.
Чекайте пошту, телефон,
І зустрічей, листів.
Ми ще повернемось не раз —
І радості й печалі —
А нині — всім у добрий час —
Прощання на вокзалі
Зал, як завжди, прикрашений вишукано і незвичайно. Кульмінація свята, звичайно, випускний вальс
 
Ось і закінчився навчальний рік! Ось і закінчився навчальний рік!
Час, коли ліцеїсти переступили поріг нашого навчального закладу, як повноправні учні та спортсмени; час, коли вчилися вчитись, тренуватись, працювати та співпрацювати в групі; вчилися дружити, змагатись та перемогати; час, коли знайшли нових друзів, досягли перших успіхів та спортивних висот.
Ми прощаємось з нашими випускниками, бажаємо їм успіхів у подальшому житті та підводимо підсумки 2009-2010 навчального року.
Відбувається урочисте нагородження, вручаються грамоти, подяки і …
 
Наприкінці навчального року... Наприкінці навчального року...
Закінчується навчальний рік, підводяться підсумки роботи, навчання, виховання, досягнень, але ще потрібно дещо зробити. Тому стимулом для подальшої роботи з дітьми надає вдалий старт невимушеного, піднесеного, цікавого, і головне, веселого життя в ліцеї, який традиційно щорічно проходить у формі презентації навчальних груп. І це ще не все. Мистецтво, краса, праця - все це майстерність вихователів і ліцеїстів.
 
Вельмишановний Володимире Матвійовичу! Вельмишановний Володимире Матвійовичу!
День народження – це свято особливе для кожної людини. Хтось в цей день сумує, що йдуть роки, а хтось запалює гучну вечірку. Але почути привітання, передчуваючи приємний сюрприз, вважаємо, що любить кожен. Ми любимо День народження всією душею, адже тільки в цей день вся увага прикута до винуватця торжества. Тому, щоб не обманювати очікувань іменинника, ми щиро вітаємо Директора нашого ліцею, Володимира Матвійовича Балясникова, з Днем народження.
Хай буде літ не менше ста в житті,
І шлях ваш буде світлим,
А все життя немов кришталь,
Прекрасним, радісним і чистим!
 

 
КОЛІФКС 2007.
Всі права застережено.