Новини

 
на головну мапа сайту контакти
Спортивні новини тижня Спортивні новини тижня
Художня гімнастика — це складно-координаційний вид спорту, що виконує одна гімнастка під музичний супровід. Переможці визначаються в багатоборстві, в окремих видах і групових вправах.
Докладніше ...
 
Кинь мишку, візьми книжку! Кинь мишку, візьми книжку!
З такими лозунгами можна було бачити юних читачів на вулиці Леваневського 14 вересня біля бібліотеки №8. В цей день проходила Всеукраїнська акція з пропаганди книги в формі Флеш-моб.
Ліцеїсти 11 групи нашого ліцею взяли активну участь в цій акції. В руках у кожного з них були книги, і вони дружно закликали всіх звернути увагу на книгу, скандуючи саме цей лозунг: «Кинь мишку, візьми книжку!»
Докладніше...
 
16 вересня -Міжнародний день захисту озонового шару Землі. 16 вересня -Міжнародний день захисту озонового шару Землі.
Атмосферне повітря, без сумніву, є однією з основних умов існування життя на Землі, її невід'ємною складовою. Існування живих організмів неможливе без атмосфери. Атмосфера виступає також вкрай важливим захисним екраном для усього живого - тонкий прошарок озону захищає життя від згубного для всього живого ультрафіолетового випромінювання. Атмосфера - простір, через який на Землю надходить левова частка енергії, необхідної для підтримання життя.
19 грудня 1994 року Генеральна Асамблея організації об'єднаних націй (ООН) проголосила 16 вересня Міжнародним днем захисту озонового шару.
Докладніше...
 
Культпохід на святкування Дня міста Культпохід на святкування Дня міста
Біла Церква – одне з найстаріших міст України, зі своєю неповторною історією, культурою та архітектурою. І кожне святкування Дня міста перетворюється на особливе й унікальне свято. 10 вересня цього року наше древнє місто Біла Церква відзначила свій 979-й День народження.
Докладніше...
 
День відкритих дверей День відкритих дверей
У неділю, в День відкритих дверей, вихованці та працівники ліцею радо зустрічали батьків в стінах нашого закладу. Батьки змогли не тільки побачити, а й почути від самих ліцеїстів розповідь про кабінети, в яких вони навчаються, побувати у гуртожитку, відвідати українську світлицю, яка зберігає пам’ять старожитності українського народу.
Докладніше...
 
Шановні батьки! Шановні батьки!
11 вересня о 12 годіні ліцей відчиняє двері і запрошує батьків наших вихованців на екскірсію до ліцейської світлиці, по затишним кімнатам гуртожитку, сучасним навчальним кабінетам та естетично оформленим коридорам.
О 12.45 загальноліцейські збори батьків розпочнуться виступом директора Володимира Матвійовича Балясникова про підмумки роботи ліцею-інтернату за 2010-2011 н.р. та завершаться зустріччю з класними керівниками у групах.
Ми чекаємо Вас!
Адже, лише у спільній, узгодженої діяльності педагогів і батьків можна говорити про успіх нашої справи.
 
Перший урок: "Мій рідний край у незалежній Україні" Перший урок: "Мій рідний край у незалежній Україні"
Україна — наш спільний дім. Тож маємо дбати всі, щоб були в ній добробут і лад, мир і злагода, вічна краса. Усі ми повинні усвідомити: своє, рідне — не тільки хата й подвір'я, а й вулиця, село чи місто, де ти живеш, ліс і річка, степ і море.
Ніхто не зупинить історії хід –
Будує свій дім Україна.
І стверджує нині і захід і схід,
Що ми є велика родина.
Такими словами розпочинався першовересневий урок


 
КОЛІФКС 2007.
Всі права застережено.