Новини

 
на головну мапа сайту контакти
НОВОРІЧНА КАЗКА НОВОРІЧНА КАЗКА
Новий рік – це особливе свято! Це казка,на яку чекають не лише діти, а й дорослі. Зовсім скоро в кожен дім постукає це довгоочікуване свято зими!
У грудні в стінах ліцею відбулася справжня новорічна казка, та не проста, а на новий лад. Керівниками гуртка «Болеро» Карук Катериною Ігорівною та «Театральними стежками України» Ломакою Юлією Анатоліївною було організовано звітній концерт гурткової роботи - справжнє свято позитивного, святкового настрою.
Докладніше...
 
Педагогічна творчість - право чи обов'язок? Педагогічна творчість - право чи обов'язок?
Що зобов’язує кожного вчителя підходити до своєї роботи з натхненням і виконувати її з задоволенням. Напевно творчість, але вона непередбачувана та її не може бути мало чи багато.
25 грудня в стінах ліцею відбулася педагогічна рада на тему "Педагогічна творчість - право чи обов'язок?"
Докладніше...
 
«Немає магії сильнішої, ніж магія  творчості» «Немає магії сильнішої, ніж магія творчості»
Підтвердженням цих слів А. Франса послугувала підсумкова виставка творчих робіт ліцеїстів гуртків «Імідж» та «Вишиванка». Вона не залишилась поза увагою жодного ліцеїста та працівника ліцею.
Докладніше...
 
“Ми разом будуємо майбутнє ” “Ми разом будуємо майбутнє ”
21 грудня 2012 року в місті Києві в Палаці «Україна» відбувалась обласна виставка “Ми разом будуємо майбутнє ”, присвячена 80-ти річчю Київщини. Виставка ввібрала в себе найкращі дитячі витвори мистецтва. Але важливе місце на виставці зайняли здобутки спортивно обдарованої молоді, що навчаються у спортивних закладах освіти Київщини.
Докладніше...
 
Батьки і діти: шляхи взаємодії Батьки і діти: шляхи взаємодії
Серед усіх геніальних винаходів людства одне з найважливіших місць відводиться сім`ї, родині. Саме тому 8 грудня, в холодний грудневий день, в стінах нашого закладу відбулося приємне та тепле Родинне свято для ліцеїстів та батьків ІІІ курсу, що стало доброю традицією, адже саме така невимушена, доброзичлива атмосфера є шляхом до єднання, зближення батьків, дітей, педагогів.
Докладніше...
 
В центрі  уваги - особистість В центрі уваги - особистість
Розвиток творчої особистості є одним із першочергових завдань освіти.
Для його визначення та розвитку в ліцеї створені всі необхідні умови.
Педагогічний колектив нашого закладу цілеспрямовано здійснює роботу над розвитком інтелектуальної, емоційної,
моральної та духовної сфери особистості ліцеїстів, сприяє її професійному самовизначенню та забезпечує потребу у творчій самореалізації.
Докладніше...
 
Виховна година - це завжди цікаво! Виховна година - це завжди цікаво!
Виховна година - це завжди цікаво. Але вона може бути цікавіше подвійно, якщо проводиться не в звичній обстановці, а, наприклад, в бібліотеці або музеї. Так було і на цей раз. Ліцеїсти навчальної групи №11 відправилися на виховну годину в міську бібліотеку №8.
Докладніше...
 
КОЛІФКС 2007.
Всі права застережено.