Новини

 
на головну мапа сайту контакти
Знаємо та поважаємо державну символіку України Знаємо та поважаємо державну символіку України
З метою виховання у ліцеїстів патріотизму, шанобливого ставлення до символіки нашої Батьківщини в нашому закладі з 13 по 19 березня 2017 року був проведений тиждень популяризації державних символів України під гаслом «Знаємо та поважаємо державну символіку України», який був насиченим цікавими та змістовними заходами. А розпочався з конкурсу стінних газет «Україна – моя Батьківщина». Найактивнішими були ліцеїсти групи №31.
ДОКЛАДНІШЕ...
 
З теплом у серці З теплом у серці
Серед усіх геніальних винаходів людства одне з найважливіших місць відводиться сім`ї, родині. У стінах нашого закладу 18 березня відбулося приємне та тепле родинне свято «З теплом у серці» для ліцеїстів та батьків І курсу. Адже саме така невимушена, доброзичлива атмосфера є шляхом до родинного єднання, сімейного зближення батьків, дітей, педагогів.
ДОКЛАДНІШЕ...
 
День народження – веселе свято День народження – веселе свято
14 березня ліцеїсти КЗ КОР «Київський обласний ліцей-інтернат фізичної культури та спорту» разом із світовою спільною відмічали Міжнародний день числа «пі». Це неофіційне свято придумане в 1987 році американським фізиком Ларі Шоу приваблює вже не перший рік, як ліцеїстів так і вчителів. Вже давно стало традицією для працівників їдальні випікати в цей день пиріг з зображенням перших цифр цього унікального числа.
Докладніше...
 
Виховна справа Виховна справа
Виховна година – це форма спілкування класного керівника з ліцеїстами, це розмова «по душам», це корисна інформація, необхідна вихованцям для майбутнього дорослого життя, яку не можна у повній мірі отримати на уроках, це збір колективу для вироблення плану участі групи в загальноліцейських заходах.
Таким чином, виховні години, що проводяться у системі, привчають ліцеїстів вбачати за своїми діями та вчинками їх місце в колективі, розвивають у них здатність до осмислення життєвих явищ, усвідомлювати соціальну спрямованість своєї життєдіяльності.
Про виховні справи докладніше...
 
Тиждень педагогічної майстерності  гуманітаріїв Тиждень педагогічної майстерності гуманітаріїв
Традиційно у березні місяці вчителі методичної комісії гуманітарних дисциплін організовують та проводять ряд заходів, які демонструють передовий сучасний досвід. Метою заходів є національно-патріотичне виховання підростаючого покоління. Саме таким був КВЕСТ «Усім серцем любіть Україну», який був проведений з 7 по 10 березня та приурочений до Дня народження великого Кобзаря.
ДОКЛАДНІШЕ...
 
Декорування – це мистецтво Декорування – це мистецтво
Мрієте зробити свій інтер’єр незвичайним і красивим? Або, можливо, хочете зробити оригінальний подарунок для рідних і близьких своїми руками? Або влаштувати домашню виставу у вигляді незабутнього балету? Тоді вам до нашого Клубу вихідного дня.
Докладніше…
 
8 Березня – свято весни, молодості й любові 8 Березня – свято весни, молодості й любові
8 Березня – свято весни, молодості й любові. У цей чудовий день жінки з нетерпінням чекають вітань, подарунків, квітів.
У Комунальному закладі Київської обласної ради «Київський обласний ліцей – інтернат фізичної культури і спорту» 7 березня відбулося свято. Відкрили свято ведучі Роженко Василь та Болобосов Владислав, які бажали всім жінкам та дівчатам благополуччя, щастя і любові. Щирі та сердечні привітання на адресу всіх дам прозвучали з вуст директора нашого закладу – Балясникова Володимира Матвійовича.
ДОКЛАДНІШЕ...
 
КОЛІФКС 2007.
Всі права застережено.