Новини

 
на головну мапа сайту контакти
Оголошення Оголошення
Шановні батьки! 15 вересня 2013 року відбудуться батьківські збори.
План проведення батьківських зборів:
1.День відкритих дверей розпочнеться о 11.00
2. Загальноліцейські батьківські збори о 12.00
- виступ директора ліцею-інтернату Балясникова В.М.: «Підсумки роботи ліцею-інтернату за 2012-2013 н.р.»
-виступ вихователя 42 групи Запальської Ю.А. на тему: «Успішне партнерство між ліцеєм та сім'єю у вихованні гармонійно-розвиненої особистості ліцеїста»
3.Батьківські збори у навчальних групах.
Ми чекаємо вас! Адже, лише у спільній, узгодженої діяльності педагогів і батьків можна говорити про успіх наших вихованців.
 
Старт нового навчального року Старт нового навчального року
Віддзвеніла сонячна веселка. З дерев, кружляючи, впало перше листя, і на останньому літньому подиху забриніла перша осіння мелодія. Кожного року чарівниця осінь зустрічає учнів чудовим святом Першого дзвоника. Не минає це свято і наш ліцей.
Вже о дев’ятій годині ранку 1-го вересня ліцейський двір став наповнюватися дзвоном дитячих голосів, трішки схвильованими батьками і добрими гостями, які кожного року зустрічають День знань разом з ліцеїстами.
Докладніше...
 
Публічний звіт директора – як підсумок роботи всього ліцею Публічний звіт директора – як підсумок роботи всього ліцею
Сьогодні вимоги до директора навчального закладу ставляться дуже високі. Це і висока самоорганізація, і правильне планування робочого часу, і висока працездатність, і володіння ПК. А що говорити про такі риси характеру, як: відповідальність, комунікабельність, енергійність, орієнтованість на результат, високі організаторські здібності. Побачити та з’ясувати це можна було на звіті директора Київського обласного ліцею-інтернату фізичної культури та спорту про проведену роботу за 2012/2013 н.р., що проходив 26 червня у стінах нашого закладу.
 
«Збиратися разом – це початок. Триматися разом – це прогрес. Працювати разом – це успіх». «Збиратися разом – це початок. Триматися разом – це прогрес. Працювати разом – це успіх».
Робота вчителів та вихователів ліцею – це постійний педагогічний пошук. Це теорія і практика, творчість і нелегка праця. Це і проблеми, і ідеї щодо їх рішень. Що саме створюють вчителі та вихователі, над чим працюють, наскільки творчо - все це можна було побачити 14 червня на звіті методичних комісій.
Подібні звіти наприкінці червня - є традицією, але форма їх проведення, результативність, творчість та інноваційність кожного навчального року набувають високого професійного рівня.
Так і в цьому році не обійшлось без сюрпризів.
 
Ділимося досвідом Ділимося досвідом
Не засмучуйтесь, якщо у Вас щось не виходить –
не помиляється той, хто не працює.
Все у Вас вийде, адже "Кожен майстер колись був невмілим".

6 червня, вже традиційно зустрічали в стінах нашого закладу слухачів курсів підвищення кваліфікації Київського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних кадрів.
Наші колеги з різних освітніх закладів мали вже можливість відвідати відкриті виховні години за участю наших талановитих вихованців.
 
Випускний бал 2013 Випускний бал 2013
Здається, ще тільки вчора пролунав останній дзвоник, позаду – напружена пора іспитів, і ось – випускний бал, до якого, як по сходинках, довелося підійматися нашим випускникам.
Врочистий бал! Пора цвітіння!
І випускники, як лебеді, на нім!
Це зрілість їхня, це змужніння –
Сьогодні йти їм за поріг:
Життя для всіх них розстеляє
Мільйон несходжених доріг!

 
До державної підсумкової атестації До державної підсумкової атестації
Вони завжди підкрадаються непомітно. Тихенько так, ненав’язливо…Здається, що часу ще безліч, нема про що хвилюватись, а тут раптом – візьміть, будь ласка, два листочки і ручку. Знайомі спогади? Це вони – контрольні роботи, іспити, атестації, які не давали або не дають нам спати.
Докладніше...
 
КОЛІФКС 2007.
Всі права застережено.