Новини

 
на головну мапа сайту контакти
ВЕЛИКОДНІ ВИХІДНІ ВЕЛИКОДНІ ВИХІДНІ
ВЕЛИКДЕНЬ – одне з найвизначніших народних Свят, яке впродовж багатьох тисячоліть займає на території України серед календарних свят наших предків одне з найпочесніших місць.
15-16 квітня 2017 року для мешканців гуртожитку були організовані та проведені заходи, під час яких вони більше дізналися про світле свято Великодня, розвивали уяву, фантазію, творчі здібності та виховували любов та повагу до традицій українського народу.
ДОКЛАДНІШЕ...
 
ЦІКАВІ ВИХІДНІ. Ігри на природі ЦІКАВІ ВИХІДНІ. Ігри на природі
Головним джерелом підтримки здорового способу життя для сучасної молоді - заняття спортом. Адже спорт дарує не лише здоров'я, а й радість. Почуття колективізму та згуртованості ліцеїсти активно розвивають під час дозвілля.
У рамках Клубу вихідного дня 08 квітня 2017 року ліцеїсти гуртожитку брали активно участь у конкурсно-розважальній програмі «Веселі старти».
Докладніше...
 
Відродження нації Відродження нації
Згідно Указу Президента України 2017 рік проголошено Роком Української революції 1917 - 1921 років. Даним Указом одним із пріоритетів діяльності органів державної влади на 2017 - 2021роки визначено вшанування подій та видатних учасників Української революції 1917 – 1921 років.
З нагоди цієї пам’ятної дати в нашому закладі з 03 по 09 квітня 2017 року були проведені виховні години в навчальних групах.
Докладніше...
 
У рамках Клубу вихідного дня У рамках Клубу вихідного дня
01 квітня в стінах нашого закладу проводився конкурс гуморесок «Посміхніться, добрі люди!» Ліцеїсти активно брали участь, адже добрий жарт допомагає розрядити напружену обстановку, побороти страхи, підвищує настрій. Найактивнішим учасником конкурсу став ліцеїст навчальної групи №11 Васильківський Дмитро. Мешканці гуртожитку весело провели цей день.
Докладніше...
 
Створення ситуації успіху – шлях до формування життєвих компетентностей особистості Створення ситуації успіху – шлях до формування життєвих компетентностей особистості
Кожен з педагогів має невидимі крила, якими окриляє своїх вихованців на життєвий успіх для вільного польоту особистості у бурхливому вирі подій життя.
Вихователі Комунального закладу Київської обласної ради «Київський обласний ліцей – інтернат фізичної культури і спорту» постійно поширюють власний педагогічний досвід, а 30 березня 2017 року свої практичні надбання презентували колективу закладу на засіданні педагогічної ради на тему: «Створення ситуації успіху – шлях до формування життєвих компетентностей особистості».
Докладніше...
 
Краса своїми руками Краса своїми руками
У рамках Клубу вихідного дня 25 березня, в стінах нашого закладу, з метою розвитку творчої особистості вихованців, сприяння його розвитку та обдарованості проводився майстер-клас по виготовленню вітальних листівок за технікою квілінг «Барви весни».
Докладніше...
 
Підліткові корисно це знати Підліткові корисно це знати
Хто такі підлітки? Це учні, які вступили в смугу свого дорослішання. Тепер вони все більше цікавляться всім тим, що стосується дорослого життя. Але цей інтерес у них проявляється поки ще на рівні допитливості. І часом ця допитливість штовхає їх на необдумані вчинки. Їм недостатньо просто інформації про якісь предмети, відчуття, а все хочеться спробувати і випробувати на собі. Тому завдання дорослих - уберегти підлітків від всього, що негативно може вплинути на їх психічний і фізичний стан та здоров'я.
Докладніше...
 
КОЛІФКС 2007.
Всі права застережено.