Новини

 
на головну мапа сайту контакти
Презентуємо методичний web-квест Презентуємо методичний web-квест
Літо – пора відпочинку, але на кінець навчального року необхідно підвести підсумки, проаналізувати свою роботу та скласти плани на майбутнє.
Рік проминув дуже швидко, адже коли робота в радість час минає непомітно. Отож 20 червня настав час презентувати оголошений на попередньому звіті в ліцеї web-квест вчителів методичних комісій гуманітарних та природничо-математичних дисциплін про проведену роботу
Докладніше...
 
Випускний бал - 2014 Випускний бал - 2014
1червня в приміщенні театру імені П.К. Саксаганського відбулося урочисте свято - Випускний бал 2014 року. Свято музики і танцю, любові і надії, вечір розкішних суконь і елегантних костюмів. У цей незвичайний і урочистий день попрощалися із рідним ліцеєм 39 випускників. Вони всі довго чекали цього дня, але на серці в них було не стільки радості, як якогось тихого зворушливого смутку. Адже вони залишили рідний ліцей - свій другий дім.
Докладніше...
 
Пролунав останній дзвінок Пролунав останній дзвінок
Останній дзвінок! Це чудова ліцейська традиція, тепле родинне свято, яке неможливо нічим замінити.
30 травня 2014 року востаннє продзвенів дзвінок для випускників ліцею та покликав їх у незвідану дорогу майбутнього.
Докладніше...
 
Математична  вишиванка Математична вишиванка
Протягом п’яти місяців діти вишивали цифри нескінченного та такого загадкового числа. Всього в акції взяли участь 14 ліцеїстів І-ІУ курсів. Не тільки діти стали учасниками акції, а й їхні батьки. Руками «майстрів» було вишито 185 знаків числа Пі. 28 травня цей проект був представлений до огляду для ліцеїстів та всіх працівників закладу.
Докладніше...
 
Увага! Шановні ліцеїсти, батьки та працівники ліцею запрошуємо Вас на свято! Увага! Шановні ліцеїсти, батьки та працівники ліцею запрошуємо Вас на свято!
30 травня 2014 року на подвір’ї ліцею-інтернату о 11:00 відбудеться СВЯТО ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА.
01 червня 2014 року в приміщенні Київського обласного академічного музично-драматичного театру імені П.К. Саксаганського о 15:00 відбудеться урочиста частина ВИПУСКНОГО БАЛУ 2014.
 
Події минулого тижня Події минулого тижня
Які небезпеки чатують на нас у цьому неспокійному світі та як їх уникнути? Як правильно харчуватися? На ці та багато інших запитань намагаються відповісти учасники навчального процесу на уроках з основ здоров'я. Минулий тиждень було присвячено різноманітним заходам з цієї дисципліни.
Докладніше...
 
Навчання − це не тільки робота в класі й виконання домашніх завдань… Навчання − це не тільки робота в класі й виконання домашніх завдань…
Якщо класні заняття поєднати з різноманітними позакласними заходами, то навчання перетворюється на цікавий та захоплюючий процес. Спробували в котрий раз це зробити вчителі нашого ліцею.
За традицією, наприкінці травня вже в п'ятий раз у стінах ліцею стартував фестиваль «Комп'ютерних презентацій 2014 року». Вчителі з усіх навчальних предметів представили на фестиваль учнівські роботи, які були створенні протягом року з використанням ІКТ. Дитячі презентації були відмічені у семи номінаціях.
Докладніше...
 
КОЛІФКС 2007.
Всі права застережено.