Новини

 
на головну мапа сайту контакти
День писемності в рідному ліцеї День писемності в рідному ліцеї
Щорічно в Україні 9 листопада відзначають День української писемності та мови в день вшанування пам’яті Преподобного Нестора-Літописця. Дослідники вважають, що саме з Нестора Літописця і починається писемна українська мова. Це не тільки державне, а й церковне свято. Тому 7 листопада у ліцеї особливий день. Ми урочисто відзначали День української писемності та мови.
Докладніше...
 
Зустріч з майстром поетичного слова Зустріч з майстром поетичного слова
7 листопада у ліцеї відбувся урок незвичайний, урок особливий, бо всі присутні доторкнулися душею і серцем до світу духовного, світу любові, добра і краси без посередників, адже до нас на урок завітала автор поетичних творів Галина Петрівна Савчук, яка люб’язно погодилася на зустріч, щоб поділитися з ліцеїстами своїми роздумами, почуттями, поглядами на життя через поетичне слово. Ми полинули у творчий поетичний світ, буденний і водночас неповторний, і, як кажуть, поезія з перших вуст.
Докладніше...
 
Тиждень природничих наук  стане спільною справою Тиждень природничих наук стане спільною справою
На сьогоднішній день вивчення в шкільному курсі таких предметів, як біологія, географія, хімія, екологія дуже важливо. Екологічні питання актуальні і тісно переплітаються з біологією, хімією, географією. Одні і ті ж питання досліджуються при вивченні всіх цих предметів. Тому проведення з 10 по 15 листопада тижня, присвяченого цим наукам є доцільним та актуальним.
Докладніше...
 
19 славних років! 19 славних років!
31 жовтня ліцей відсвяткував свій День народження. Кожна річ, кожна людина має свою долю. Має її і ліцей. Його шлях буремний і водночас щасливий довжиною у славних 19 років. Хтось знає його з першого дня існування, а хтось прожив його радощами і тривогами неповний навчальний рік...
Докладніше...
 
Події тижня Події тижня
31 жовтня Голова Київської облдержадміністрації Володимир Шандра нагородив грамотами та цінними подарунками кадетську збірну Київської області з греко-римської боротьби.
Докладніше...
 
Вишиванка на подіумі Вишиванка на подіумі
Народна вишивка в Україні сягає своїм корінням у глибину віків. Вишивка – це світ краси і фантазії, поетичного осмислення навколишньої природи, схвильована розповідь про думки і почуття людини, світ натхнених образів. Уміння серцем відчувати навколишню красу й відтворити її в узорах кожна дівчина змалечку вчилася у своєї матері, бабусі.
Кружляє жовте листя, подекуди пролітають сніжинки, а у нас розквітли маки, чорнобривці, мальви на вишиванках. 29 жовтня ліцей запросив усіх на свято «Вишиванка на подіумі».
Докладніше...
 
До Дня народження ліцею До Дня народження ліцею
Кожен день, прожитий у ліцеї – свято,
Хоч нелегко, та надійно і крилато.
І сьогодні знову урочиста дата –
19-й День народження ліцею, День посвяти!
День народження – найкраще свято в житті кожної людини. Але День народження ліцею – набагато краще, тому що його святкує вся ліцейська родина. День народження ліцею та день посвяти восьмикласників у ліцеїсти ми будемо святкувати наприкінці цього тижня.
Докладніше...
 
КОЛІФКС 2007.
Всі права застережено.