Новини

 
на головну мапа сайту контакти
Події минулого тижня Події минулого тижня
Одним із аспектів всебічного розвитку особистості в ліцеї-інтернаті є формування правової свідомості ліцеїста та навичок його правомірної поведінки в соціумі.
З метою попередження правопорушень, формування у ліцеїстів правових почуттів, які б регулювали їхню поведінку з 17 по 21 листопада у навчальних групах вихователями були проведені години спілкування «Вчинок і відповідальність»
Докладніше...
 
До Всеукраїнського дня бібліотек! До Всеукраїнського дня бібліотек!
З раннього дитинства людина долучається до одного з найпрекрасніших видів мистецтва - поетичного слова, яке впливає на формування її духовності. Поезія очищає, підносить, виховує найкрасивіші й добрі почуття, дарує незабутні враження. Але найяскравіші враження від поезії залишаються після зустрічі з самим поетом.
20 листопада ліцеїсти зустрічали в стінах нашого ліцею поета-сатирика і гумориста Дідківського Володимира Івановича.
Докладніше...
 
Семінар-практикум для працівників психологічної служби інтернатних закладів Семінар-практикум для працівників психологічної служби інтернатних закладів
18 листопада на базі Комунального закладу Київської обласної ради «Київський обласний ліцей інтернат фізичної культури і спорту» відбувся семінар-практикум для працівників психологічної служби інтернатних закладів «Соціально-психологічні аспекти адаптації вихованців інтернатних закладів до умов навчального закладу»
Докладніше...
 
ЗДОРОВ’Я НАРОДУ – БАГАТСТВО КРАЇНИ ЗДОРОВ’Я НАРОДУ – БАГАТСТВО КРАЇНИ
В усі часи здоров’я людини розглядалось як одна з найвищих цінностей суспільства, що становлять основу економічного та духовного розвитку держави. Ще стародавні римляни проголошували: «Здоров’я – найвище благо!».
Саме під таким гаслом пройшов тиждень діяльності творчої групи вихователів «Формування у ліцеїстів навичок культури поведінки та засад здорового способу життя» з 10 по 16 листопада 2014 року у ліцеї.
Докладніше...
 
Вчимося толерантності Вчимося толерантності
16 листопада 2014 року в рамках Клубу вихідного дня, ліцеї була проведена година спілкування «Вчимося толерарантності».
Під час години спілкування ліцеїсти дійшли висновку, що люди можуть мати однакові точки зору, але належати до протилежних груп, і навпаки, діаметрально протилежні точки зору можуть бути у споріднених людей.
Докладніше...
 
Подорож до країни природничих наук Подорож до країни природничих наук
Цей тиждень прожили змістовно.
Берем з собою колби, мікроскоп та карти.
Дослідження проводимо ґрунтовно,
Бо це наука, друзі мої, а не жарти!
Про чай дізналися, і Доллі ми впізнали,
Панно зробили з кави,
Час з Холмсом провели цікаво
Й кросворди розгадали!
Ось і закінчилася тижнева подорож в країну дослідників та мандрівників.
Ця мандрівка була насиченою та яскравою. Враження від неї – цей фоторепортаж.
Докладніше...
 
ПРОГУЛЯНКА ЧАРІВНИМ ПАРКОМ ПРОГУЛЯНКА ЧАРІВНИМ ПАРКОМ
9 жовтня 2014 року ліцеїсти навчальної групи № 13 відвідали дендропарк «Олександрія». Екскурсія справила на дітей глибоке, позитивне враження. Ця перлина садово-паркового мистецтва має надзвичайно цікаву історію.
Ліцеїсти були зачаровані неповторними осінніми барвами природи, невимовною і навіть таємничою красою пейзажів, водоспадів, фонтанів, скульптур, спогляданням рідкісних рослин, вікових дерев, кожне з яких має свою цікаву історію.
Докладніше...
 
КОЛІФКС 2007.
Всі права застережено.