Новини

 
на головну мапа сайту контакти
Небесна сотня – у небесний світ, полинувши, для нас сказала – жити! Небесна сотня – у небесний світ, полинувши, для нас сказала – жити!
Вони загинули в Києві на майдані Незалежності, вулицях Інститутській та Грушевського.
Загинули за свободу, за честь, за волю, за високе право бути українцем, за свою приналежність до вільнодумної нації, за свою Батьківщину.20 лютого 2015 року в ліцеї відбулося вшанування пам’яті героїв Небесної Сотні.
Докладніше...
 
План проведення тижня історії План проведення тижня історії
Традиційно, щорічно в ліцеї проводиться тиждень історії, який в цьому році буде проходити з 23 лютого по 27 лютого.
Метою проведення тижня історії є поглиблення знань з історії, закріплення програмних тем; розвиток творчих здібностей, вміння працювати в групах, парах.
Докладніше...
 
Рідна мова – вічність! Правда! Добро! Краса! Рідна мова – вічність! Правда! Добро! Краса!
Пречиста рідна мово! Ти повстаєш перед нами як найсвятіша володарка духу, як нетлінний коштовний діамант, як найдорогоцінніший скарб, який тільки може мати людина, - саме так розпочали свято рідної мови ведучі Нероба Віталій та Штуль Карина. Свято, яке щорічно відзначає 21 лютого вся світова спільнота.
19 лютого у ліцеї дружнім колом учні та вчителі організували і провели інтелектуальну гру «Що? Де? Коли?»
Докладніше...
 
СВЯТО  НАЙТАЛАНОВИТІШИХ, НАЙАКТИВНІШИХ І  НАЙЗАВЗЯТІШИХ СВЯТО НАЙТАЛАНОВИТІШИХ, НАЙАКТИВНІШИХ І НАЙЗАВЗЯТІШИХ
Минулий рік – це ще одна сторінка славетної історії ліцею. 12 лютого в приміщенні Київського обласного академічного музично-драматичного театру імені Панаса Саксаганського відбулася урочиста церемонія вручення найвищих і найцінніших нагород Комунального закладу Київської обласної ради «Київський обласний ліцей-інтернат фізичної культури і спорту» Свято Спортивної слави за підсумками роботи закладу в 2014 році.
Докладніше...
 
Інтернет-це "справжній" світ Інтернет-це "справжній" світ
У сучасному світі Інтернет необхідний дітям для досягнення успіхів у навчанні та індивідуального розвитку. Проте важливо, щоб, перебуваючи он-лайн, молодь була захищеною. Саме тому в стінах нашого ліцею з 9-13 лютого був проведений тиждень безпечного Інтернету.
І саме 12 лютого ми презентували наш сайт на заключному етапі конкурсу-захисту Web-сайтів навчальних закладів
Докладніше...
 
Україна – полікультурна держава Україна – полікультурна держава
З метою виховання у нового покоління культури міжетнічних відносин, толерантного ставлення до історії, мови, культури і вірувань інших народностей, які проживають в Україні та інших державах в ліцеї було проведено тиждень заходів щодо попередження дискримінації «Україна – полікультурна держава».
Реалізація тижня розпочалася з виставки стінної газети «У дружби немає кордонів», яку підготували представники творчої групи вихователів «Від родинного джерела до громадянського становлення».
Докладніше...
 
Розмова з талановитими спортсменами Розмова з талановитими спортсменами
У нашому ліцеї навчаються талановиті та трудолюбиві діти, в яких є безмежна любов до спорту та великі наміри досягнень у ньому. Вони беруть активну участь у Всеукраїнських та Міжнародних змаганнях і майже завжди повертаються переможцями.
Нещодавно проходив міжнародний турнір з греко-римської та вільної боротьби в Ірані, де і брали участь наші ліцеїсти – Грушин Олександр (МС), Грушин Сергій (КМС), Кіяшок Дмитро(КМС), Кулик Андрій (КМС), Литвин Антон(КМС).
Докладніше...
 
КОЛІФКС 2007.
Всі права застережено.