Новини

 
на головну мапа сайту контакти
Ти не один Ти не один
Вчителі ліцею три роки невтомно працювали над методичною проблемою «Інноваційні педагогічні технології», яку як підсумок висвітлювали у щорічних звітах креативної форми: інтерактивний звіт в режимі онлайн, вебквест.
16 червня 2015 року очільники методичних навчальних комісій презентували звіт у формі стратагеми «Ти не один» про пророблену роботу протягом не одного року.
Докладніше...
 
Підводимо підсумки ДПА з математики Підводимо підсумки ДПА з математики
5 червня 2015 року у стінах нашого закладу для учнів 9 класу пройшла Державна підсумкова атестація з математики. У трьох аудиторія 61 ліцеїст працювали над розв’язуванням задач, рівнянь, прикладів. Звичайно учні готувалися та хвилювалися. Приємно було зустріти у дверях ліцеїстів, які прийшли на іспит у вишиванках. Адже це своєрідне свято-випробування на знання.
Докладніше...
 
Нарис про видатну людину Нарис про видатну людину
Навчання закінчилося, проте ми, вчителі ліцею, продовжуємо працювати, аналізуючи успіхи та невдачі у своїй роботі. Перегортаючи сторінки творчих робіт ліцеїстів 32 групи, мене знову вразили щирість і відвертість дітей у нарисах про свого тренера Ольгу Германівну Датій, яка є видатною людиною для команди дівчат-волейболісток. Скільки поваги, вдячності та любові звучить у словах юних журналісток, для яких цей нарис – це перші проби пера. Пропоную і вам зворушити своє серце почуттями радості і захоплення.
Докладніше...
 
Сум прощання і радості зустрічі з майбутнім Сум прощання і радості зустрічі з майбутнім
Закінчення навчання, випускний вечір - свято, яке буває лише раз у житті кожної людини. Усі зібрались з нагоди особливого свята у залі театру ім.Саксаганського. На цьому святі зійшлися біль розлуки і світлі надії, сум прощання і радості зустрічі з майбутнім. 31 травня відбувся випускний вечір. Його головними учасниками є випускники 2015 року.
Докладніше...
 
Останній дзвоник – незабутнє свято! Останній дзвоник – незабутнє свято!
Останній дзвінок! Скільки спогадів, мрій і сподівань, радості і смутку, світлої печалі…Які ніжні почуття охоплюють душу! Переповнює серце любов до життя, до юності, до педагогів.
29 травня 2015 року в нашому ліцеї дзвоник пролунав востаннє для випускників, сповістив їм, що дитинство закінчилося і ніколи не повернеться, покликав їх у незвідану дорогу майбутнього…
Докладніше...
 
День сміливих рішень День сміливих рішень
Сьогодні важко уявити людину, для якої невідомим є комп’ютер чи Інтернет. Ці «новинки» так стрімко заполонили наше життя, що з тремтінням згадуємо, як ми раніше обходились без цього?
Тому вже вкотре ліцей гостинно відкриває свої двері для інформаційних цікавинок. 27 травня 2015 року ліцеїсти першого та другого курсу стали учасниками презентаційного фестивалю року. Як відомо, фестиваль – це масове свято, на якому показують досягнення певного виду мистецтва.
Докладніше...
 
Увага! Шановні ліцеїсти, батьки та працівники ліцею запрошуємо Вас на свято! Увага! Шановні ліцеїсти, батьки та працівники ліцею запрошуємо Вас на свято!
29 травня 2015 року на подвір’ї ліцею-інтернату о 11:00 відбудеться СВЯТО ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА.
31 травня 2015 року в приміщенні Київського обласного академічного музично-драматичного театру імені П.К. Саксаганського о 15:00 відбудеться урочиста частина ВИПУСКНОГО БАЛУ 2015.
 
КОЛІФКС 2007.
Всі права застережено.