Новини

 
на головну мапа сайту контакти
"Учитель року – 2016" "Учитель року – 2016"
20 січня 2016 року відбувся третій етап ІІ (обласного) туру всеукраїнського конкурсу "Учитель року – 2016" у номінації «Математика». За підсумками обласного туру вчителю математики нашого ліцею Усовій Аллі Анатоліївні присвоєно звання лауреата конкурсу.
Докладніше...
 
ЗЕРНА ДОСВІДУ ЗЕРНА ДОСВІДУ
21 січня 2016 року ліцей-інтернат гостинно зустрічав слухачів курсів підвищення кваліфікації Комунального вищого навчального закладу Київської обласної ради «Академія неперервної освіти».
Вихователі презентували діяльність закладу та ділилися досвідом роботи. Зустріч включала в себе елементи тренінгового заняття «Творчість педагога як рушійна сила формування творчої особистості ліцеїста», під час якого всі учасники отримали можливість усвідомити, що таке творчість та креативність, які їх прояви, а також бар’єри, які перешкоджають актуалізувати власні творчі ресурси
Докладніше...
 
Яскраві зимові канікули Яскраві зимові канікули
Зимові канікули – це не лише відпочинок, а й весела захоплююча подорож до мальовничого міста над Россю - Білої Церкви для представників Луганської області з міста Попасни, яка була організована за сприянням Рогової Віри Борисівни директора Департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації.
Колектив ліцею гостинно зустрів дітей та їх наставників. Час, проведений в стінах закладу, був насичений цікавими та змістовними заходами.
Докладніше...
 
Батьки, діти, педагоги – одне ціле Батьки, діти, педагоги – одне ціле
Вже стало традицією напередодні початку другого семестру навчального року проводити батьківські збори, які є найважливішою формою взаємодії сім'ї і ліцею-інтернату. Наш заклад робить великий крок назустріч батькам, ознайомлюючи їх із спортивним, навчально-виховним процесами.
17 січня ліцей гостинно відчинив двері для батьків вихованців ліцею, які мали змогу поспілкуватися з вчителями - предметниками та вчителями з видів спорту.
Докладніше...
 
Майстер слова, майстер звуку, майстер думки, майстер емоцій і настроїв, професіонал -це Жихарєва Тетяна Василівна -  креативний і неповторний вчитель інформатики і математики. Майстер слова, майстер звуку, майстер думки, майстер емоцій і настроїв, професіонал -це Жихарєва Тетяна Василівна - креативний і неповторний вчитель інформатики і математики.
Колектив ліцею-інтернату щиро вітає Тетяну Василівну з ювілеєм, бажає подальших творчих злетів, добробуту та процвітання у житті.
Докладніше...
 
Увага! Увага! Увага! Увага! Увага! Увага!
Шановні батьки! 17 січня 2016 року о 12.00 відбудуться батьківські збори у навчальних
групах.
План проведення батьківських зборів:
1. Бесіда з елементами лекції «Партнерство заради виховання»
2. Успіхи і недоліки колективів навчальних груп та кожного ліцеїста групи за підсумками І семестру.
Ми чекаємо вас! Адже, лише у спільній, узгодженої діяльності педагогів і батьків можна говорити про успіх наших вихованців.
 
Життя є таким, яким ми його бачимо Життя є таким, яким ми його бачимо
6 січня відбулося засідання методичної комісії вихователів та класних керівників у формі тренінгу «Наше життя таке, яким ми його бачимо».
Основним завданням було навчити педагогів доступно та конкретизовано мислити, втілювати мрії в життя, навчитися позитивно думати і добиватися поставлених цілей.
Докладніше...
 
КОЛІФКС 2007.
Всі права застережено.