Новини

 
на головну мапа сайту контакти
Над чим працюємо Над чим працюємо
21 квітня 2016 року відбулося засідання педагогічної ради на тему: « Оптимізація системи контролю і управління в системі спортивної підготовки ліцеїстів».
Методисти показали проведену роботу навчально-спортивного відділу у напрямку вивчення і практичного використання засобів і методів комплексного контролю як інструменту управління, який дозволяє здійснювати зворотні зв'язки між тренером і спортсменом.
Докладніше...
 
Творчість – засіб розвитку особистості Творчість – засіб розвитку особистості
Вихователі ліцею-інтернату завжди прагнуть, щоб дозвілля юних спортсменів було повноцінним, тому постійно знаходяться в творчому пошуку, використовують цікаві знахідки.
17 квітня всі бажаючі ліцеїсти мали змогу ознайомитися з технікою виготовлення виробів із фетру.
Роботи створені своїми руками завжди мають неповторну індивідуальність.
Докладніше...
 
БАТЬКІВСЬКА МУДРІСТЬ БАТЬКІВСЬКА МУДРІСТЬ
Для батьків ліцеїстів І курсу вихователями Запальською Ю. А. та Войтенко К.Ф. 14 квітня був організований та проведений круглий стіл на тему: «Психологічні та психо-фізичні особливості підлітків», з метою допомоги батькам у вирішенні проблем дітей підліткового віку.
Докладніше...
 
Великодня мозаїка Великодня мозаїка
Великдень – одне з найвизначніших народних свят, яке впродовж багатьох тисячоліть займає на території України серед релігійних свят одне з найпочесніших місць. Саме виготовлення святкових подарунків об’єднало ліцеїстів на майстер-класі, у рамках клубу вихідного дня, що відбувся 9 квітня 2016 року.
Докладніше...
 
МИ – ЗА ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ! МИ – ЗА ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ!
В стінах нашого заладу 7 квітня відзначали всеукраїнський день здоров’я. Напередодні для ліцеїстів в холі І поверху пройшло бліц-опитування «Спорт у моєму житті», де кожен мав можливість висловити свою думку стосовно значимості занять спортом.
Докладніше...
 
Первісники весни Первісники весни
Комунальний заклад Київської обласної ради «Київський обласний ліцей -інтернат фізичної культури і спорту» має багато різноманітних традицій, і не тільки спортивні. Десять років поспіль ліцеїсти разом з вчителем біології Волик Галиною Павлівною святкують Міжнародний день птахів. У цьому році з 29.03.2016 по 05.04.2016 пройшли різноманітні заходи, присвячені цьому дню. Метою всіх заходів було виховання в учнів любові до природи та бережливе ставлення до неї, розширення знань про роль птахів.
Докладніше...
 
Привітальні листівки до Великодня Привітальні листівки до Великодня
Серед різноманітних видів творчих робіт, які виконують ліцеїсти під час майстер-класів, важливе місце займають знакові свята, що є дуже важливими для українців.
03 квітня 2016 року в ліцеї-інтернаті в рамках Клубу вихідного дня, було проведено майстер-клас за техніки витинанки.
Ліцеїсти цього разу продемонстрували різноманітні за композицією листівки: подвійні, подарункові або листівка у етностилі.
Докладніше...
 
КОЛІФКС 2007.
Всі права застережено.