Новини

 
на головну мапа сайту контакти
Будь обережним на дорозі! Будь обережним на дорозі!
Організація роботи з профілактики дитячого дорожньо-транспортного травматизму має знаходитися під постійним контролем. З 16 по 22 травня в ліцеї було проведено Тиждень безпеки дорожнього руху. Основною його метою було – запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму та формування у ліцеїстів культури безпечної життєдіяльності.
Докладніше...
 
День пам'яті жертв політичних репресій День пам'яті жертв політичних репресій
16 травня 2016 року в одній із навчальних груп вчителем історії було проведено круглий стіл «Масові репресії в 1936-1937 роках». Всі присутні зійшлись на одному – пам’ять про цей злочин та про загиблих не допустить повторення подібної трагедії у майбутньому.
Докладніше...
 
Веселкові метелики Веселкові метелики
14 травня в рамках Клубу вихідного дня відбувся майстер - клас по зробленим своїми руками прикрас для волосся з флісу «Веселкові метелики». Адже саме із застосуванням цього матеріалу виходять витончені штучки: обручі та шпильки.
Докладніше...
 
Згадаємо ті полум’яні роки… Згадаємо ті полум’яні роки…
День Перемоги – світле, радісне свято, але з присмаком солоних сліз та гіркотою втрат. 9 травня 1945 року – ця дата закарбується у серцях нашого народу на віки. Адже саме цього теплого травневого дня над чистим небом запалали салюти перемоги. Із року в рік ми відзначаємо свято Дня Перемоги з трепетом у серці та сльозами на очах. Нащадки свято бережуть пам’ять про подвиг свого народу.
В ліцеї було проведено ряд заходів з відзначення Дня пам’яті та примирення 71-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.
Докладніше...
 
Тих днів не померкне слава  Тих днів не померкне слава
5 травня 2016 року для учнів комунального закладу Київської обласної ради «Київський обласний ліцей-інтернат фізичної культури і спорту» вчителем історії Смоляр І.В. проведено тематичну екскурсію до Дня пам’яті та примирення, а також 71 річниці Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, за маршрутом: Парк Слави - пам’ятні місця бойової слави м. Біла Церква.
Докладніше...
 
Мандрівка до здоров'язбережувального освітнього простору Мандрівка до здоров'язбережувального освітнього простору
Сьогодні накопичується все більше даних про те, що саме освітнє середовище виступає одним із найбільш сильних факторів ризику для здоров'я підлітків. Це зумовлено інформаційним перенасиченням та інтенсифікацією навчально-виховного процесу. Саме тому у масовій педагогічній практиці процес збереження та зміцнення здоров'я молоді, формування цілісного ставлення до здоров'я та здорового способу життя має неабияке значення.
Саме цим питанням було присвячено VІ Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Педагогіка здоров'я», яка відбулася 28-29 квітня поточного року у стінах Обласного комунального закладу «Криворізька загальноосвітня санаторна школа-інтернат №8 І-ІІ ступенів» і активними учасниками якої були вчителі нашого закладу Волик Галина Павлівна та Скоропадська Світлана Олексіївна.
Докладніше...
 
Пам'ятна зустріч Пам'ятна зустріч
В рамках святкування Всесвітнього дня книги і авторського права в бібліотеці ліцею пройшла зустріч з письменником і журналістом Віктором Осипенко. Нещодавно письменник презентував свою книгу «Гріш ціна» Всі події його повісті відбуваються в нашому місті. Тому зрозумілі багато проблем і ситуації, в яких виявляється головний герой, зрозумілі його переживання і роздуми.
Докладніше...
 
КОЛІФКС 2007.
Всі права застережено.