Новини

 
на головну мапа сайту контакти
Пам’ятні дати у нашому календарі Пам’ятні дати у нашому календарі
У нашому календарі є не мало дат, які нагадують нам про ті далекі роки. В історії українського народу події Другої світової та Великої Вітчизняної війни посідають особливе місце. За своїм трагізмом вони набули епохального значення.
Докладніше...
 
Ким є вчитель у новій школі Ким є вчитель у новій школі
27 жовтня у ліцеї відбувся семінар на тему: «Педагог нової формації: лідер, дослідник, креативна особистість», який підготувала вчитель математики Усова Алла Анатоліївна. На семінарі були присутні всі члени вчительського колективу.Тема семінару – актуальна, оскільки обговорення проекту Закону України Про освіту у всіх на устах: вчителів, учнів, батьків.
Докладніше...
 
Останні новини Останні новини
Новини - це головне в журналістиці. Заради новин тисячі людей щодня читають газети і дивляться телевізор. Журналісти шукають новини по всьому світу, вникають у тонкощі політичних інтриг, вчаться розбиратися в економіці, їдуть на край світу або ризикують життям на війні. І все це для того, щоб люди могли, влаштувавшись в кріслі зручніше, дивитися вечірні новини або за ранковою чашкою чаю відкривати газету.
Тож з’ясуємо питання: «Що нового відбулося в ліцеї за останній тиждень?!»
Докладніше...
 
Традиції моєї Батьківщини Традиції моєї Батьківщини
Кожен народ на землі з покоління в покоління передає свої звичаї, побут , легенди і світогляд. Все, що людина вважає своїм, рідним, близьким і коханим, успадковано ним від предків і дбайливо зберігається в сучасному світі. Традиції – це саме те, що виховує особистість і допомагає визначитися з життєвими пріоритетами.
Тому, з 10 по 16 жовтня 2016 року в ліцеї-інтернаті проходив тиждень діяльності творчої групи вихователів «Від родинного джерела до громадянського становлення»...
Докладніше...
 
14 жовтня — День українського козацтва відзначається в Україні! 14 жовтня — День українського козацтва відзначається в Україні!
Сьогодні день Українського козацтва. Від щирого серця вітаємо усіх козаків з цим світлим днем - Покрови Пресвятої Богородиці, що відзначається щорічно 14 жовтня.
Ідея козацтва щільно переплелася з історією українського народу. І сьогодні козак - це не той, хто одягнений у шаровари. Козак, це перш за все, воїн за духом, але воюватиме він тільки за одну річ - свободу. То ж нехай прагнення волі та незалежності і надалі буде неодмінною рисою українських козаків. Щиросердно зичимо всім щастя, здоров’я, наснаги у відродженні кращих національних традицій, плідної праці на благо народу, задля світової слави України!
Зі святом Вас!
 
Інтелектуальне шоу «Справжні козаки та козачки» Інтелектуальне шоу «Справжні козаки та козачки»
12 жовтня 2016 року у ліцеї вчителі історії та географії Смоляр І. В. та Котелянець І.І разом з ліцеїстами 32 групи провели інтелектуальне шоу «Справжні козаки та козачки». Під час заходу учні показали свої знання з історії та географії, застосовували їх на практиці, а також показали свій інтерес до минулого України й патріотичні почуття до рідного краю.
Докладніше...
 
Останні події Останні події
Є в нашому календарі дні, які називають Всесвітніми. Їх призначення – привернути увагу небайдужих людей до проблем, що вимагають особливої уваги всього людства. Для дітей цей день не повинен залишатися просто датою.
Докладніше...
 
КОЛІФКС 2007.
Всі права застережено.